top of page

Nimic nu ramane uitat, ci doar neconstientizat


Caram o lume intreaga in noi. De bunici, strabunici, stramosi. Povesti uitate. Spuse, nespue. Ascunse. Uitate. Dorite a fi nedescoperite..ci doar lasate in urma...colbaite de timp, si ani...ca, cine stie..poate nimeni nu va mai sti de ele. Si ele si asa nu au nevoie de noi.Dar nu e asa. Adn-ul nostru musteste de povestile trecutului. Si vietile noastre de acum din prezent sunt pline de urmele inaintasilor.

Se zice ca repetam povestile de viata ale strabunicilor, deobicei, si de asta e bine sa stii povestile petrecute la tine in familie, sa le constientizezi, sa intelegi, sa vezi ce reiei inconstient ce traiesti ca "asa ti-e dat" si totusi..e copie la indigo cu o poveste ramasa in urma. E nevoie sa dai fiecaruia din familia ta, locul cuvenit. Locul pe care si-l are in arborele genealogic din care faci parte.

Constelatii familiale

Amprenta familiei

Subconstientul familiei...;genealogie.

Psihogenealogie. Traume transgenerationale.

Ramuri si doctrine ce te ajuta sa te sondezi mai bine ca individ ce face parte dintr-un egreogor ce se inscrie in alte si alte egregoruri.

Nimic nu ramane uitat, ci doar purtat neconstientizat,fara sa ne dam seama.

Mi-a placut ce am auzit odata la un curs de constelatii familiale: copilul e nevoie sa faca pace cu parintii lui, fiindca daca cei doi divorteaza, fiecare isi vede de calea lui, insa in momentul in care parintii divorteaza copilul continua sa ii poarte toata viata, in el, pe parintii sai . Odata ramas intr-un conflict cu unul dintre ei, un conflict nerezolvat, copilul va purta aceasta batalie contra lui insusui atata vreme cat nu realizeaza si nu constientizeaza ca el e format din tatal si mama lui ( pe care ii va purta intotdeauna in interiorul sau). De asta e nevoie de ACCEPTARE celor doi : feminin si masculin

Mi-a venit sa scriu despre acest aspect fiindca realizez tot mai mult ca lucrul pe care-l avem in primul si in primul rand e lucrul cu noi. Cu : A ne sti, A ne accepta. A ne cunoaste. A ne intelege. A sti de unde am pornit , a sti ce zace in noi. Ce putem corecta, cum sa ne facem aliat chiar si partile intunecate din noi.

Pacea facuta cu tine - un intreg Univers, aduce pace si in universurile celorlalti, care te inconjoara. Si nu mai e nevoie sa cedezi ori sa lasi de la tine, e ceva ce transcede totul si intelegi ca toate isi au rostul asa cum sunt, cum se petrec, cum vin.

Insa ca sa asculti cum iti vorbeste pacea, ai nevoie de a face liniste in tine. Si apoi sa inveti sa asculti si sa intelegi aceasta liniste. E greu dupa ce o viata intreaga esti invatat sa asculti cu mintea, sa incepi sa asculti si cu inima.

Ce e bun e usor

Ce e usor e simplu

ce e simplu pare firesc

Iar firescul te reda tie! Pana la urma nu avem nevoie decat de a fi ok noi cu noi insine.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page