top of page

Puterea cuplului. Invocatie si ruga


Relaţia noastră e o mare şi sfântă aventură. Alăturarea noastră e un loc sfânt. Amândoi ne găsim aici tihna, fiindca e rai pentru sufletele noastre.

Ispita de a ne judeca sau a ne dirija unul pe altul e indepartata Lăsăm în seama cerului certurile şi poverile noastre. Ştim că Dumnezeu este răspunsul nostru şi stânca noastră. Uităm ce nu ne mai e de folos!

Suntem o singură inimă, o minte şi un trup. Îndepărtate fie de la noi: ispita de a critica sau de a fi cruzi! Feriti suntem de a fi ispitiţi de închipuiri şi amăgiri Si doar calauziti pe căile sfinţeniei. Fereşte-ne de întuneric- Dumnezelue!

Fie ca relaţia noastră să fie ca o rază de lumină! Fie ea o fântână de dragoste şi înţelepciune pentru noi, pentru familia noastră , pentru cei ce ne înconjoară şi pentru lumea noastră. Fie că legătura asta să fie lăcaş pentru dragostea şi izbăvirea Ta, Un instrument al îndurării şi puterii Tale. Când primim lecţii şi suntem tot mai puşi la încercare, Să nu fim ispitiţi de a uita unul de altul. Să ne amintim mereu că unul pentru celălalt însemnăm Cea mai frumoasă femeie, cel mai chipeş bărbat, Cel mai puternic şi cel mai sfânt, în braţele căruia Ne venim în fire.

Fie ca relaţia noastră să rămână proaspătă. Fie să ne facă tot mai înţelepţi, Adu-ne ceea ce doreşti Tu, Dumnezeule! Şi arată-ne cum ai vrea Tu să fim!

Îţi mulţumim, dragă CERULE, Tu eşti ceea ce ne leagă. Îţi mulţumim pentru această dragoste.

Amin!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page