top of page

YES- Do the best with X !


....m-a rugat într-o seară, când îmi desena cercuri încolăcite pe spatele-mi gol....vorbeste-mi depre felul in care vezi tu Sexul

Un gest sacru și binecuvântat a devenit pervertit și cotat drept păcătos.

E primejdios să să fii nesăbuit cu realitatea- și-mi asum ce spun.

Asta e lumea în care încă trăim. Însă, e de știut, că a nu te supune, a fi altfel, a nu asculta, e o virtute, pe care nu știm încă să o folosim.

Cum să devii mai bun dacă te complaci în ce ai și nu vrei să faci altceva, să evoluezi?

Reține însă, că dacă doar trupurile se unesc, nu există sex ci doar plăcere. Iar sexul are însă un atuu- merge dincolo de tot ce e cotat a fi plăcere.

Baleiere între relaxare și încordare, bucurie și durere, curajul și timiditatea...de a depăși : bariere, limite..constrângeri. Asta e!

Perplex, ciudat?! Neconventonal! Cum ai putea să împaci atâtea stări care se bat cap în cap? Poate prin acceptare..ori dăruire; prin curaj și experimentare?!

Și poate că toate, s-ar traduce pe scurt: A AVEA ÎNCREDERE . A risca. A vedea ce e dincolo. A nu te limita!

Unindu-ne trupurile- câtă pasiune și aprindere- și totuși nimic nu e de ajuns dacă nu ajung și sufletele să ni se unească.

Tu ce crezi?

Sexul e despre a fi conectat la trup, la trupul tău- tu cu tine, tu cu celalalt. A simți că ești viu. Că trăiești. E cea mai pură și firească modalitate de a fi în prezent- adevăruri ce te eliberează- toate aflate în urma practicilor din șamanism.

A dărui și a primi.

Despre asta e sexul.

Am fost învățați că a da este actul suprem, însă cum ar fi să știm că și a primi își are valoarea sa incomensurabilă?

Să îl lăsăm pe celălalt să ne fericească- asta îl va face fericit. Te-ai gândit vreodată la asta ?!

Când vine vorba de sex, dăruirea și primirea sunt două acte ce e necesar să curgă firesc.

A dărui și a primi în aceeași măsură.

Trupul să îți rămână încordat precum coarda unui arc însă mintea se relaxează; creierul intră în stand by și instinctul este singurul ghid- săgeata care zboară cu putere.

Contact de piele, trup și suflet, și bum de energie.

Fiecare parte din noi devine o descărcare de energie; fiecare milimetru de epiteliu emană o lumină de o culoare și o inrensitate diferită, ca și cum s-ar forma galaxii, ca și cum două râuri pline de stele s-ar transforma într-un mare fluviu fluorescent, lavă de foc și viață, frumusețe și putere. Sex la dimensiunea a 3a, a 4a, a 5a...a 9a. Putere.

Vizibilul și spiritualul se întâlnesc și aici, în sex, oricât de mult ne-ar plăcea sau ne-ar displăcea.

Permiți. Accepți.

Accepți, permiți.

Iubire blândă , acțiuni pasionale.. să lăsăm să se manifeste la intensitatea ei, arzând, clocotind ca lava, mistuind cu suflarea ei tot ce intalneste în cale.

Dăruindu-te total în sex și în dragoste îl faci și pe celălalt să facă același lucru.

Curiozitatea e rușinea ce s-a disipat în fapte ce nu aveau dreptul la a exista din cauza pudibonderiei..și apoi totul și-a dat frâu liber și-a'nceput. Iar curiozitatea această ne îndeamnă întotdeauna să explorăm tot ce nu înțelegem și nu cunoaștem din noi înșine, din celălalt.

E cea care ne face să creștem, să evoluăm, să fim mai buni- în orice. Ne ajută să înțelegem exhaustiv.

Cum ar fi dacă am privi actul sexual ca pe un dar, ca pe o ofrandă adusă vieții, aerului, lui Dumnezeu, zeilor, viitorului? Cum ar fi dacă am privi sexul ca pe un ritual? Ca pe o incantantie și o invocare către o stare superioară decât cea în care suntem și ne aflăm acum?!

Ritualurile sunt încununate de extaz și de binecuvântarea de a deveni mai mult, însă acesta nu ramane singurul țel.

Cel mai improtant rămâne faptul de a fi mers la drum, nu singuri, ci în doi, alături de celălalt, care ne-a ajutat să pășim într-un tărâm mitic, tainic, necunoscut, unde găsim- culmea, ai să îmi zici- aur, tămâie și mirodenii.

Și te rogm nu uita- și celălalt de lângă tine simte același lucru , simte ca și și tine și mai mult, și se bucură de tot ceea ce s-a deschis să primească și să ofere.

Dă voie fanteziilor să se deschidă cât mai mult.

Curaj și îndrăzneală- unul va trage pe celălalt- joc de domino- ciudat și înspăimântător de absurd dar full: cum tu doar apeși un buton la celălalt, și pe amândoi, actul în sine, va face să fiți doar mai mult. Spune-i sex, dragoste, act fulminant, cireașă de pe tort, or..ritual.

Spune-i cum vrei tu!

ȘI uite așa îndrăgostiții nu vor mai avea teama de a fi judecăți; nu vor mai fi două trupuri ori două suflete întâlnite aleator, ci gheizarul din care țâșnește viața în bucurie.

Să îți dai seama că actul în sine, ( în timp ce două trupuri se unesc și se întâlnesc în încleștarea tainca a lor), face că zgomotul naturii și elementele ei - totul, dar totul, să rămână mut și toate aceste elemente să-și plece fruntea în semn de respect. Ireal de absurd..bănuiesc că ți se pare.

Și timpul ..și așa relativ, va înceta să mai existe. Pentru că acolo, unde e plăcere născută din iubire reală..totul e în continuă existentă a firii.

Sex, făcut nu din dorință primitivă , ci din plăcerea divină în care trupurile de lut se întâlnesc și creează energie-n chip dumnezeiesc.

3,

2,

1.

ÎNCEPUT.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page