top of page

Suntem povesti

Atata timp cat suntem in viata totul mai are o sansa si totul va fi bine:

....caci daca lasam lucruruile sa fie asa cum au dorit sa fie..la un moment dat tot se va restaura situatia si va fi in favoarea noastra.

...caci dragostea apare si dispare si nu e nevoie sa o cautam.

....caci pasiunea e facuta sa apara subit si apoi sa dispara- intervalul 20-35 ani ..mai departe totul se aseaza sa fie: pototlit.

.....ne e frica de radacinile noastre , de oamenii din familie; cateodata nu ii mai vrem or doar nu stim cum sa procedam cu ei, cei atata de aproape de noi si care ne-au ranit asa de mult..si atunci lasam usile crapate si intredeschise- ce se va vrea a se intampla - sa fie- doar ca noi, GATA- nu mai facem nimic fiindca de fiecare data cand am produs schimbarea, voit, nu a iesit bine;

.....caci la un moment dat tot te aseaza viata asta unde iti e locul, oricat de mult ai cutreierat si ai haladuit ca un nomad pe cararile ei si ai ai avut impresia ca viata ta si doar a ta e o ambuscada si o furtuna ratacita nu se stie pe unde- intr-un moment vine si linistea si asezarea in inima ta , in mintea ta, in viata ta. AI rabadre. Da, ia si plangi, retrage-te cand simti, respira cand ai impresia ca o palma nevazuta vrea sa te striveasca- si nu uita priveste sus, spre stele, si crede-ma TOATE ISI AU UN ROST .

.....caci suntem povesti si povestile au o frumusete a lor indiferent de cat de dure si triste sunt.

.....caci prietenii te vor dezamagi si oamenii abia cunoscuti iti vor fi unii dintre cei mai alinatori de suflet, fiindca asta e - oamenii vin la pachet cu dezamagiri oricat de mult i-am iubi si ne-ar iubi- suntem cadouri incarcate cu minusuri inca din copilarie, cu radacini ce au nevoie sa fie mangaiate si protejate dar multi nu stim si nu intelegem asta si purtam in noi atatea trairi ale tuturor stramosilor nostri. Pe ei cine i-a mai alinat, cine i-a mai alinat, cui s-au spoevedit, in fata cui si-au varsat durerile?!...suntem aici ca prin noi, si ei sa se sfinteasca si sa isi gaseasca eliberarea la tot ce nu au putut trai.

...........caci e o noua zi azi, si regretam si iubim, si sfarmam suflete si deschidem ferestre pline de lumina in alte inimi- ne intalnim, ne regasim, ne pierdem unii in altii, oriunde si nicaieri- alegem si regretam, nu alegem si pierdem....RESPIR INSPIR, inca o clipa si apoi..PLECAM

Totul mai are o sansa atata timp cat mai esti in viata. Bucura-te ca inca iti mai este oferit, azi, aici, Darul de a fi .

SUNT

SI AM O VIATA

Si nu conteaza ce urmeaza a mai fi.

Ma bucur ca in mine se zbate o viata si trimit lumina, curcubee si furtuni atator oameni ce merita a ma intalni si in fata carora, smerita , merit a fi si a multumi. ..caci la finalul vietii eu ma voi transforma intr-un zbor si o runa de cenusa imprastiata deasupra marii negre si ..albastre de traire, lumina si binecuvantarea de a fi fost om.

Cat timp mai sunt in viata, totul se aseaza cum e potrivit a fi.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page