top of page

Am ales: BALOO, datul din fundulet si multa usurinta


Nu-ti face griji, de niciun lucru, caci totul va fi bine: cu tristeti, cu dureri, cu sfasieri de suflet, cu bucati aruncate pe coclauri oamenilor care nu meritau, locurilor care nu te doreau si cuvintelor care nu isi aveau locul in viata ta! Nu-ti face griji, caci totul are un rost si totul va fi bine. Pas cu pas, timp cu timp- vei vedea, iubire mica! Hai intinde-te , intinde-ti aripile si, lasa-le pe toate sa zboare departe, departe de tine , de ceea ce nu esti , departe de imaginile pe care ceilalti le proiecteaza pe tine fiindca asa suntem facuti cu totii sa proiectam, unii asupra altora..neadevaruri. Nu-ti face griji suflete, caci nimic din ce e nu e ce pare a fi !

Peste tine soare sa se adune

si norii sa fuga intr-alta lume

culori de curcubeu sa iti preumble pe umeri, pe fata si pe buzele tale coapte si nebune

Lasa-ti cuvintele sa zboare si nu te mai simti responsabil(a) pentru ceea ce intelege lumea mai ales atunci cand ai zis-o cu toata dragostea si umorul, iar celalalt te-a desfiintat de n-a mai putut fiindca i s-a parut ca l-ai atact, fiindca i-ai destupat frustrarile si ai adus lumina ce l-a ars in mizeria ce si-o bagase prin colturi intunecate. Stii , oamenii nu is toti pe aceleasi niveluri, si oricat de smart poate fi un om, asta nu va avea nicio legatura cu intelepciunea si intelegerea, cu viziunea de ansamblu ori cu a te intelege. Lasa-i pe fiecare sa fie cum vor, sa atace cum vor, sa persifleze ori sa vorbeasca urat. E alegerea lor. Nu esti tu de vina. Si nu te mai baza pe oameni, pe energoterapeuti adusi cica de la moarte la viata prin forta divina, care se poarta extrem de execrabil( unii energoterapeuti, nu toti) mai rau decat ultimul om din mahala! Oamenii echilibrati sunt calmi, calzi, echilibrati si nu iritati fara sa le faci nimic! Intunericul se stinge cu lumina iar raul cu blandete. Trezeste-te de dimineata si zambeste aerului, soarelui, norilor, ploii si apoi danseaza! Ori daca te prinde vreo dimineata cu chef de bocet, boceste si elibereaza si apoi bucura-te si nu-ti mai fa griji. Totul e bine, e perfect de bine! CUM s-ar putea sa fie si mai bine de atat? Ce minuni te asteapta in aceasta lume? Ce magie pot fi tu pentru lume si pentru orice situatie ravasitoare din viata ta? Ramai in intrebare, intrebarile sunt eliberatoare. Si tot ceea ce te face sa te simti usor e bun pentru tine.

Hai, azi fii fara griji, da!? Ne-am inteles, cred! Fluiera dupa mine , da din fundulet precum ursul Baloo, si lasa-le toate chestiile apasatoare sa zboaaare departe, departe. Nu sunt ale tale!

Fa-ti din tot ce te necajeste aripi, aripi la picioare si jar pentru rasetele tale inaltatoare!

Te pup copil drag si mic ce esti enorm de iubit . Ti-ai reamintit!?! Semnat un alt copil plin de alint

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page