top of page

Femeie- esti lumina si culoare!

De cate ori te bucuri ai parte de multa creativitate si originalitate iar bucuria sufletului tau e prinsa-n cuvinte binecuvantate. Da-ti voie sa FII REGINA peste mintea , simtamintele si trupul tau!

Asculta. Taci si adu-ti aminte de tine. Respira si Inspira. Intoarce-te spre tine. Centreaza-te si lasa gandurile sa fie doar imaginea unei ceti dense, estompate de razele soarelui si ridicandu-se peste peste munti.

Simte vantul pe obrazul tau si cum iti vorbeste soarele incalzindu-ti suvitele parului tau. Cine esti?Cine ai fost? Ce ai vrut sa devii?Te-ai gandit vreodata la tine ca la o nestamata, de o anumita culoare, intensitate, lumina si pretiozitate?Daca nu, fa atunci acest exercitiu acum. Si prin asta, Azi, aici, acum te-ai (re)gasit.

Asta esti tu, femeie! Bine ai venit in cercul sacru. Al luminii si culorii care esti, care suntem. Simta-te in singuranta.

Fiecare dintre cele ce ati ajuns sa cititi aceste randuri constientizati ca sunteti pietre pretioase, pline de o anumita lumina, culoare si intensitate- fiecare de o frumusete aparte.

Femeie- liniste, transparenta, ocrotire, calauzire si cea care care aduce la fiinta dand nastere si forma verbului IUBIRE prin A FI. CUM te fac sa te simti toate aceste cuvinte?

Inainte de a merge mai departe vreau sa te intreb: Te simti pregatita sa traiesti cu tot ce ai mai frumos si sa ramai in energia verbului A TE BUCURA de tine? Daca raspunsul este DA, intai de toate va fi nevoie sa faci cateva lucrurui pentru tine . CUM? Cum simti ca ar fi mai bine? Ce crezi ca necesita sa fie lucrat la tine? Pentru a-ti constientiza, amplifica si darui cu delicatete lumina culoare si minunea care esti? Pentru a impartasi cu ceilalti darul care esti si a-I transfera?

1. Constientizeaza ca daruind intotdeauna din totul care esti, la randul sau acest tot ti se va amplifica. Exista un singura loc de unde ne vine puterea. Pacea interioara. Locul considerat altarul in care Dumnezeu salasuieste in interiorul nostru;

2. A fi tu in regula cu tine, multumita si impacata cu tine iar pentru asta e important sa renunti la capcanele care involuntar le-ai sadit in tine, din cauza societatii, a conjuncturilor, a gandurilor si a reactiilor la ceea ce ti-a adus viata.

Afla ca toate prin cate ai trecut au fost apanajul persoanei care esti in present. Te rog nu ramane cantonata in trecut, ci BINECUVANTEAZA-l si Multumste vietii pentru toate cate le-ai avut si prin cate ai trecut. Avem predilectia de a ne pune singuri frana de mana- prin regrete. Regrete din trecut.

Stii ca de fapt tot ce ai regretat la un anumit moment in viata e de fapt tot ceea ce tu ai cerut pentru acel timp, pentru a invata, a te modela si a te daltui? A-ti estompa asperitatile.

Ei cum te simti acum, privind din aceasta perspectiva?Nu e asa ca totul pare mult mai light si Adevarat? Asa ca daca le ai, iubeste-ti regretele si priveste-le chiar acum cum dispar, ca atunci cand suflii intr-o papadie.E bucuria jocului, a zborului , puterea transformatului culorilor. Galbenul devine gri pufos, mov albicios sau …ce iti place tie. Vezi cat de frumos poate totul sa fie, sa devina?

Important e cum te raportezi la acel ceva..ce ramane in urma ta.

Picteaza draga mea cu noi tuse, in noi culori, retuseaza si constientizeaza ca ACUM, aICI , in prezent totul e simplu, firesc, bun. Noi ca femei uitam adesea asta. Impartite in ganduri, imprastiate cu focusul pe nspe mii de treburi uitam de ceea ce e mai important, focusul pe corpul nostru si interiorul nostru.

DAR GATA! TREZIREA!

E vremea pentru ca sa lasam bucuria care suntem sa invadeze nu doar fiinta noastra minunata ci sa cuprinda intr-o hora binecuvantata, intreaga umanitate.

Bucura-te femeie de minunea care esti!

Cum poti face foarte concret sa iti amplifici puterea femeii vrajite care esti, puterea ta feminina? 3. Prin liniste. Prin a sta linistita tu cu tine. Prin ati cobori umerii, a respira in 4 timpi de 9 ori, prin a asculta muzica care iti face tot corpul sa zica DA VIETII, DA TINERETII din tine, DA Placerii de a fi in viata si iubirii ca te poti bucura de tine , de minunea care esti.

Esti un val de emotii si sentimente , minune de femeie. Nu ti le incorseta, lasa-te purtata de ele in adancul tau si doar priveste la ceea ce are incarcat de nestemate, sufletul tau.

4 . Te rog nu te mai opune tie! Fara rezistenta! Doar fi maleabila ca apa, suprinzatoare ca aerul,nastrusnica precum focul, hotarata ca pamantul.

Am citit demult , undeva, ca cele doua mari pacate ale omului sunt grijile si judecatile. Asa ca te intreb: cu ce te ajuta sa iti faci griji pentru viitor? Din experienta mea, nimic dar absolut nimic din ceea ce ne face sa ne ingrijoram nu se intampla, e doar un program ce da cu eroare facut doar sa ne sperie degeaba.

Iar judecatile, draga mea, sunt forma de a (te) flagela. Pe tine, pe ceilalti.

5. Esti perfecta asa cum esti, cu ceea ce denumesti imperfectiuni sau greseli.Esti minunata si nimeni nu va mai fi ca tine niciodata. Te-ai gandit vreoadata ca fara noapte luna nu ar mai fi atat de minunata, stralucitoare si enigmatica?! Daca nu, te rog fa-o acum, si intelege ca asta esti tu. Pendulam in cautari derizorii ,framantari ce nu isi au locul si lamentari insipide, cand minunea, magica femeie, e aici , acum in tine. E IN PREZENT TOTUL.

6. CONSTIENTIZEAZ-o! Fii constienta de tine!

Azi iti voi spune: E TOTUL IN REGULA CU TINE, si vreau sa ti-o repeti cat mai mult si cat mai bine: E TOTUL IN REGULA CU MINE

Te rog nu iti mai opune rezistenta. 7.Lasa-te sa fii vulnerabila, simte, pur si simplu, SIMTE! Tot ceea ce pulseaza in tine, tot ce e in pantecul tau, in inima ta, simta-te pe tine, cu viata care se bucura ca este inaluntrul tau.

Iar la final vreau sa iti propun o rugaciune, facuta pentru noi, femeile ca mine si ca tine.

Relaxeaza-te, inchide ochii, respira si spune dupa mine:

De azi vorbesc frumos cu mine, de azi ma accept in intregime Fiindca-mi doresc sa imi cunosc pe deplin Zeita care zace’n mine Asa ca ma inclin cu deosebit respect catre mine si IMI DAU VOIE SA MA SIMT Bine, acceptand ca tot ce vine’n viata mea mi se datoreaza mie si bucuriei de a-I da voie lui Dumnezeu sa lucreze cu PACEA LUI in MINE.

SUNT FEMEIE. Imi recunos feminitatea si ma simt expandata in MINUNILE lui BINE.

AMIN.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page